hvordan du rengjør blekk av semsket skinn

hvordan du rengjør blekk av semsket skinn

Suede er en type luksus lær som har en flosset overflate og er veldig følsom. Det er en myk og smidig stoff med åpne porer og et tynt, strukturert naturen. Disse egenskapene gjør semsket svært sannsynlig å bli skitten og absorbere væsker. Rengjøring semsket skinn er en svært delikat oppgave. Men hvis semsket klær eller møbler får blekk flekker, kan det være lurt å vite hvordan du kan løse problemet selv, uten å søke hjelp fra en profesjonell renere

Du trenger:. .
White rengjøring dovendyret
Ink fjerning kit.
Rubbing alkohol.
Bomullspinner.
Fint sandpapir.
Eraser.
Hårspray.
Tavle renere.


en.
Tørk av blekkflekker fra semsket skinn med en hvit klut. Dette fungerer bare hvis flekken er fortsatt frisk og våt. Jo tidligere du begynner å rengjøre flekken, jo bedre resultater får du. Før du gjør hvert trinn, må du kontrollere at det berørte området av semsket skinn helt tørt.
To.
Blot på flekken med en tørr hvit klut og rengjøring flekkfjerner. Siden du ikke kan bruke vann på semsket skinn, må du huske å bruke en blekk flekkfjerner spesielt designet for rens. Ink flekkfjerning kits kan kjøpes i mange butikker og på nettet.
Tre.
Trykk på blekket merket forsiktig med en bomullsdott dyppet i teknisk sprit. Prøv å plukke opp og absorbere så mye blekk fra flekken. Vær forsiktig og ikke gå for langt over kanten av flekken. Nøkkelen er å alltid bruke en ny, ren bomullspinne så snart det blir blekk flekker.
Fire.
Gni flekken svært forsiktig med et lite stykke fint sandpapir. Gjør det langsomt, i lys, sirkulære bevegelser og prøv bare noen våtservietter for å se om blekket kommer ut. Hvis det ikke er, slutte å bruke sandpapir og gå til med en vanlig viskelær som du bruker for papir. Gni forsiktig på flekken i sirkulære bevegelser.
Fem.
Påfør en liten mengde hårspray på flekken. Hvis du ser at blekket er oppløst, det betyr at det fungerer. Raskt få rene bomullspinner, og trykk dem på flekken.
6.
Spray litt whiteboard renere eller blekk fjerning væske, for eksempel Goof Off, på flekken. DAB de fargede området med bomullspinner til å absorbere væsken til det ikke spor av flekker kan sees. La semsket tørke helt.

Tips og advarsler


 • Bruk en mikrofiberklut, eller et mykt håndkle å gjenopprette lur av semsket skinn og å fjerne rusk på materialet.
 • Bruk aldri vann for å vaske semsket klær eller møbler.


 • Relaterte artikler


  vaskeanvisningen for koreansk mink tepper
  hvor å fjerne kiwi skokrem fra teppet
  hvordan komme svette flekker av hvite klær
  hvordan ta vare på natuzzi lær
  hvordan man kan kjøpe tøy lagring hemmer
  hvordan gjøre renholdere fra essensielle oljer
  hvordan du får dine barn organisert
  hvordan å lage et rom deodorizer spray med essensielle olje-og destillert vann
  hvordan å drepe mold på et telt uten blekemiddel
  hvordan du rengjør gummi fra glass