hvor å fjerne tyggis fra en sofa

hvor å fjerne tyggis fra en sofa

Tyggegummi er utrolig klissete ting-det vil holde seg til nesten hva som helst. Når tyggegummi møter sofa møbeltrekk, er det ikke et pent syn. Enten sofaen er polstret stoff eller skinn, tyggegummi vil holde tett til materialet og kan være vanskelig å fjerne. Du kan prøve å bruke vanlig trekk rengjøring av tannkjøttet, men dette vil ikke løsne det mye og du kan gjøre en enda større kaos enn du startet med. Det er en enklere måte

Du trenger:.
Plastpose
Ice cube.
Skrape (smør kniv eller matte sparkel).
Klut.
Oppvaskmiddel.
WD-40.
Skinn conditioner.


en.
Legg en isbit i en plastpose. Hold isen på tyggis å herde den. Dette tar vanligvis flere minutter.
To.
Hold sofaen polstringen stram med en hånd. Bruke en smør kniv i den andre hånden, forsiktig prøve å lirke opp tyggegummi fra sofaen. Hvis tannkjøttet er fortsatt for klissete, på nytt isbiten i flere minutter.
Tre.
Fukt en ren klut i varmt vann. Legg en dråpe oppvaskmiddel på duken. Gni denne over møbeltrekk for å fjerne eventuelle gjenværende tyggegummi. Du må kanskje jobbe på den en stund for å kunne fjerne alle tannkjøttet.

Tips og advarsler


 • Hvis tannkjøttet ikke vil gå av lett selv etter fryser den, ikke tvinge den og risiko ripping av møbeltrekk. Ta en boks med WD-40 og spray den rundt tannkjøttet, der tannkjøttet er stikker til stoff fibrene, dette vil løsne det. Bare husk å vaske WD-40 av setetrekk med en klut med såpevann.
 • Hvis sofaen er lær, må du tørke det godt og må kanskje bruke et skinn conditioner på den etter rengjøring av tyggegummi.


 • Relaterte artikler


  hvor å fjerne lys gul hund spy fra et teppe
  hvor å fjerne blekk fra natuzzi lær
  Slik polish og reparere møbler
  Slik rengjør svart buildup i toalettet tanken
  hvordan du rengjør sigarettrøyk rester
  hvordan man kan organisere en sopelime skapet
  hvordan du rengjør patio stoler
  hvordan du rengjør bakt på fett på rustfritt stål
  hvor å fjerne kjæledyret urin flekker fra en sisal teppe
  Slik rengjør svart marmor