hvor å fjerne blod og rust fra hvit silke

hvor å fjerne blod og rust fra hvit silke

Silke plagg har en tendens til å være på den dyre siden, på grunn av den omfattende innsats og kostnader som kreves for å holde silkeormer som produserer den. Hvis silke plagg blir farget, behandle flekken med en gang. Forsøk på å løfte flekken er alltid mer effektivt når flekken er fersk, snarere enn angitt. Hvis du har problemer med å løfte flekken, ta det med til en profesjonell renere og identifisere kilden av flekken. Eller du kan prøve noen hjemme rettsmidler for å pre-behandle flekken før hvitvasking det

Du trenger:.
Salt
Vann.
Sponge.
Spytt.
Bomullspinne.
Kjøtt mørsalt.
Sitronsaft.


en.
Ta friskt blod flekker fra hvite silke med en løsning av en spiseskje salt fortynnet i en kopp vann. Fukt en svamp med den løsningen og forsiktig svamp flekken. Skyll med kaldt vann.
To.
Fjern eldre, satt blodflekker av dabbing spytt på en Q-tip på flekken. Du må kanskje DAB flere ganger, skyll deretter med vann.
Tre.
Bruk unseasoned kjøtt mørsalt til et sett blod flekker hvis spyttet ikke fungerer. DAB noe av den på flekken, og deretter legge til nok vann for å lage en lime. Forsiktig svamp den av med en fuktig svamp. Skyll godt med kaldt vann. Kjøttet mørsalt vil hjelpe proteinet i blodet brytes ned.
Fire.
Dryss salt på rust flekken. Drypp sitronsaft på toppen av det og la den hvite silke plagget til tørk i solen. Hvis flekken er der fortsatt, gjenta.
Fem.
Vask din silke plagget etter bruk av flekken behandlinger. Ikke plasser den i tørketrommelen. Ifølge Silk Road Textile Merchants (se referanse 1), kan flekker bli mer synlig og permanent satt inn i silke med bruk av varme. Drypp-tørke plagget i stedet.


Relaterte artikler


hvordan å lage et rengjøringsmiddel for tremøbler
den beste måten å bli kvitt mus på loftet
hvor å fjerne tyggegummi fra klær
rengjøring en front-loading vaskemaskin
hvordan du rengjør lekesett
hvordan å lage en renne renere med eddik og brus
hvordan å drepe sølvkre insekter
declutter teknikker
tips for å holde rommet mitt organisert
kjøkken organisasjon triks