bad flis rengjøringsmidler

bad flis rengjøringsmidler

Mange kjenner frustrasjonen til rengjøring bad flis. Selv om du rengjør det en gang eller to ganger i uken, mugg, mugg, såpe avskum og kalk kan raskt bygge opp noe som gjør badet ser skitne ut. Men er det noen produkter på markedet som fungerer bra på å drepe bakterier, bli kvitt mugg og muggsopp og gjøre badet ser helt nye.

Bleach Spray

Bleach vil drepe bakterier, desinfisere flisen og kvitte seg med kalk, såpe avskum, mugg og mold. Du kan kjøpe et bad renere som sier "med blekemiddel" på det, eller du kan lage din egen løsning. Bland 4 kopper av blekemiddel og 4 kopper vann i en tom sprayflaske. Spray løsningen direkte på flis. For store deler av mold og mugg, la blekemiddel for å sitte i 5 til 10 minutter. Skyll løsningen av med varmt vann.

Eddik /Baking Soda /Salt

Lag en hjemmelaget renere ut av en kopp hvit eddik, en kopp natron og en kopp salt. Du bør ha tykke konsistens som gjør mold, mugg og såpe avskum forsvinner. Dypp en svamp i løsningen og skrubb veggene med det. Innen noen få minutter --- og albue fett --- badet vil glinser som nye.

Magic Eraser

Kjøp en "Magic Eraser". Mr. Clean gjør dem, og det er mange off-brand de også. Sug den lille svampen i vannet og start skrubbing. Selv om det kan virke som en vanlig svamp, er Magic Eraser laget med ulike typer kjemikalier og rengjøringsmidler. Når det er vått, kan svampen "slette" selv de tøffeste badet flekker.


Relaterte artikler


declutter teknikker
hvordan få lukten av sigarettrøyk ut av huset
støpejern panorere sikkerhet
hvordan oljen en tre skjærebrett
hvordan du bruker Persil å rengjøre
hjem rettsmidler for rengjøring vaskemaskiner
hvor å fjerne tacky film på flislagte gulv
hvor å fjerne maling fra nylon
hvor å fjerne tannkrem flekker fra klær
hvordan du styrer bugs og mus