hvordan å reparere døren låsen på et boblebad oppvaskmaskin

hvordan å reparere døren låsen på et boblebad oppvaskmaskin

Hvis Whirlpool oppvaskmaskinen lekker fra inngangsdøren, klinke døren kan være ødelagt eller feiljustert. De to sider av døren låsen må passe sammen, eller pakningen rundt døren ikke vil danne en tett forsegling nok til å holde vann. Det er noen ting du kan gjøre for å løse problemet før du bruker penger på en ny dør låsen. Kontroller at du bruker en dør låsen som er kompatibel med Whirlpool oppvaskmaskin hvis du må installere en ny del

trenger Du:
Vann-fortrenge glidemiddel spray.
Hammer.
Kratt pensel.


en.
Åpne og lukke døren et par ganger mens du ser på strike plate på toppen av oppvaskmaskinen enheten. Plasseringen av døren lås bør stemme overens med plasseringen av streiken plate når døren er lukket.
To.
Trykk på streiken platen med en hammer til å flytte den inn i riktig posisjon. Re-test justeringen ved å åpne og lukke døren igjen som du ser på streiken plate og dørhengsler. Justere plasseringen av streiken plate med hammeren til den kommer på linje med dørhengsler.
tre.
Bruk en stiv børste skrubb for å rense døren låsen. Kontroller at det er noe som blokkerer låsen som det lukkes.
Fire.
Spray døren låsen med et smøremiddel som WD-40. Dette vil frigjøre de bevegelige delene av leppen slik at de låses på plass når låsen treffer streiken plate.

Tips og advarsler


 • Hvis rengjøring og smøring døren låsen ikke løser problemet, må du kanskje erstatte den med en ny del. Sjekk din lokale maskin eller apparatet butikk eller bestille en ny dør låsen direkte fra Whirlpool nettsiden.


 • Relaterte artikler


  hva som gjør krympe klærne i vaskemaskinen og tørketrommelen?
  topp 10 klær vaskemaskinen
  hvordan å renne en klær skive når spin ikke fungerer
  hvordan å balansere en klær skive
  hvordan du fjerner toppen av en Sears klær skive for reparasjon
  hvordan få klærne til å lukte godt i tørketrommelen
  klær vaskemaskinen Oljelekkasjen feilsøking
  sølv ion teknologi i klær skiver
  hvordan å skifte en skive klær belte
  hvordan du fjerner toppen av en Sears klær skive