Whirlpool oppvaskmaskin feilkoder

Whirlpool oppvaskmaskin feilkoder

Whirlpool har vært å lage apparater siden 1908, og starter med vaskemaskiner, så omfatter tørkere, miksere, oppvaskmaskin og mer. Når du kjøper en oppvaskmaskin, vil brukerhåndboken fortelle deg hvordan du bruker maskinen, og hvordan du feilsøker grunnleggende problemer. Imidlertid er feilkoder, brukt av rørleggere og teknikere til å diagnostisere alvorlige problemer, ikke inkludert. Kjenne feilkoder kan hjelpe deg avgjøre hva slags profesjonell hjelp du trenger.

Stuck Key

Hvis en av oppvaskmaskinens tastene blir sittende fast i inntrykket posisjon, vil oppvaskmaskin suspendere drift og kontroll vil blinke LED er koblet til den nøkkelen, ifølge Whirlpool manualen. Hvis mer enn en nøkkel sitter fast, eller hvis en nøkkel uten LED er fast, vil kontrollen flash-lockout LED, den manuelle statene.

F1

F1 er en temperatur problem, som indikerer en feil temperatur sensor eller at vannet blir for varmt eller for kaldt. Denne feilen (eller feil) koden er kjent som en NTC Break.

F2

F2 indikerer en vannlekkasje. Når en lekkasje oppstår, reiser det flyter enheten ved dumping vann inn i oppvaskmaskinen base. Det innkommende vannet ventilen vil bli slått av, og avløpspumpen vil slås på til sumpen er tom.

F3

F3 betyr at varmen syklusen ikke fungerer. Hvis ovnen arbeider for sakte, det er en åpen krets eller kontrollen er defekt, vil F3 koden oppstå.

F4

F4 indikerer en renne svikt i oppvaskmaskinen. Det vil blinke hvis bunnpannen er ikke tom for vann, hvis pumpen har kjørt i mer enn fire minutter, eller hvis den elektroniske kontrollen PCB er defekt.

F6

F6 oppstår når vannkranen ikke er åpen. Mengdemåleren er ikke innspillingen vann som kommer inn i maskinen. Dette kan være forårsaket av en lukket trykk, bøyd slange eller en defekt magnetventil.

F7

F7 er en feil som viser flyten målersvikt. Mengdemåleren impulsen hjul, funnet i vanntanken, ikke fungerer som den skal.

F8

F8 indikerer det ikke er nok vann i løpet av syklusen. Det kan også bety at såpeskum nivået er for høyt, noe som kan påvirke vannet indikatoren, eller det kan være forårsaket av lavt vanntrykk.

F9

F9 betyr at oppvaskmaskinen er å fylle med for mye vann. Det kan være forårsaket av et åpent vann ventil eller av en feil elektronisk kontroll PCB.


Relaterte artikler


instruksjonene for en mr.
verktøy for glass reparasjon
hvordan du lagrer hefter for hvitevarer
hva er forskjellen mellom de nuwave ovnen & the nuwave pro ovnen?
hvordan å forkaste gamle potter og hvitevarer
Brinkmann røyker lasting instruksjoner
bløtt vann verktøy
hvordan sette opp en fontene brus system
hvordan du bruker bambus blå ingefær dampbåten sett
Hvordan kan jeg rengjøre en traeger tre ovn?