hvordan å male metall utemøbler

hvordan å male metall utemøbler

Metal utemøbler bør kontrolleres regelmessig for rust og forringelse. Eksponering for elementene kan føre selv den beste malingen jobb å ha på og bli en fare å bruke. Repaint disse elementene som trengs for å holde dem skikkelig vedlikeholdt og klar for helårsbruk. Bruk alltid maling produkter laget spesielt for retten metal type (jern eller smijern, aluminium, galvanisert metall) for de beste resultatene. Holde orden på maling merke, farge navn og nummer til å opprettholde den opprinnelige fargen

trenger Du:
Sandpaper, fin grus.
Stålbørste.
Mildt rengjøringsmiddel, vann, bøtte, myk børste.
Håndkle eller rene filler.
Painter's tape og slippe kluter.
Arbeidsflate.
Korrosjonsbestandig spray primer for metall.
Spray maling.
Non-skurepulver


en
Fjern eventuelle flater som ikke er metal -. . Glass topper, dekorative plast -. Eller beskytte disse flatene ved hjelp av malerens tape

to.
Lirk og sand av løs maling og rust ved hjelp av sandpapir eller stålbørste for smijern, ikke-skurepulver for aluminium, og skånsom bruk av en børste for galvanisert metall. Sand alle boblet områder av gammel maling og sørge for at all rust er fjernet. Tørk bort gjenværende grus med en fuktig klut og la strukturen tørke.
Tre.
Påfør en fin sandpapir for å glatte alle overflater av metall møbler. Dette forbereder overflaten til å motta og bånd med ny maling. Tørk bort grus.
Fire.
Vask møbler av metall med et mildt vaskemiddel, vann og en myk børste til å fjerne gjenværende skitt, rusk og olje fra metalloverflaten. Tørk grundig med et rent håndkle eller klut.
fem.
Plasser møblene i øyehøyde og på en overflate som er beskyttet med en dråpe klut.
6.
Påfør korrosjonsbestandige spray primer til møbler. Begynne og avslutte hver trykk på sprededyse en tomme eller to til den ene siden av møbler og bære male over møblene overflaten med en frem og tilbake feiing bevegelse. Avslutte vekk fra møblene overflaten forhindrer at primeren blir for tykk i ett område. La primeren tørke før du fortsetter. En enkelt strøk eller primer er vanligvis alt som er nødvendig dersom ikke er anbefalt av produsenten.
7.
Påfør spray fargen og bruke samme feiende teknikk som brukes for å bruke primer. Påfør to til tre tynne lag i stedet for ett tykt lag for en glatt finish. Tykke strøk med maling kan dryppe og løpe og ødelegge utseendet på møbelet. La alltid hvert strøk for å tørke i henhold til produktet retninger før du påfører neste strøk med maling.

Tips og advarsler


 • Ikke fjerne rust fra møbler og la det å sitte i mer enn et par timer før du bruker maling. Oksidasjon kan starte bare timer etter rengjøring av rust unna.
 • Bruk alltid maling i godt ventilerte områder.
 • Følg produsentens anvisninger ved bruk av spray maling.


 • Relaterte artikler


  hvordan du kan spare penger ved bruk av automatiske tørketrommelen
  hvordan å reparere et glass patio tabell
  den beste måten å lufte en bærbar ac gjennom en kjeller vindu
  vare på KitchenAid støpt aluminium mat vinkelsliper
  sunne stiftelser minne skum madrass vurderinger
  måter å bruke en peisovn
  pjokk madrass guide
  den beste måten å koble en bærbar hjemme generator
  air bed vs vanlig madrass
  hvordan å starte en automatisk icemaker