hvordan å vaske sko

hvordan å vaske sko

Vasking sko er en nødvendighet for alle typer sko, men hvordan du vasker skoene avhenger av hvilken type sko. Du ville ikke vaske en sneaker på samme måte som du vasker en dagdriver. Å vaske skoene uten å ødelegge dem, må du behandle hvert par separat og i henhold til type og grunnlov

Hvordan å vaske Sko


en.
Skill skoene du ønsker å vaske i kategorier: joggesko, utendørs sko, arbeid sko, støvler, formelle sko, loafers. Deretter videre skille dem i deres stoff type: skinn, lerret, syntetiske
2
Fjern alle blonder og eventuelle innleggssåler. . . Børst av eventuelle gjørme eller smuss eller andre ting deigete på skoene.
Tre.
For joggesko og lerret sko, kan du bare kaste dem i vaskemaskinen i et plagg bag etter at du har fjernet mye av det overskytende gunk.
fire.
For lær og nubuk sko, først stille tørk dem ned med en fuktig, myk klut for å fjerne gjørme. Så buff dem med de riktige verktøyene. For skinn, ikke en ren Chamois klut underverker. For nubuk og semsket skinn, det er faktisk en type "børste" du kan få på en skobutikk, samt en bestemt rengjøringsmiddel. Både chamois og børsten tjene til å fjerne støv og partikler i korn av stoffet, og i tilfelle av nubuk og semsket skinn, å "friske" utseendet på skoen.
Fem.
For skinnsko, bryte ut av polish og gå på jobb. Eller dra til nærmeste skopuss og la dem arbeide sin magi for deg. Skinnsko må behandles for å holde opp lenger, og med visse merker av sko, kan du ha paret pusset hvert femte år for et gebyr. Det er verdt det hvis skoen er laget godt. Husk å tørke av overflødig polish off så det ikke blir på klær eller møbler.
6.
Vask blonder separat, og for hånd. Ellers kan de få seg fast i vaskemaskinen og bryte. Hvis, selv med rensing, dine blonder er fremdeles snusket, kaste dem ut og kjøpe et nytt par. Det er bare så mye du kan gjøre for gamle, hvite blonder.
7.
Tørk av skoene. For joggesko og lerret sko, etter vask, plassere dem i solen til tørk. Du ønsker ikke å sette dem i tørketrommelen, så de krymper, som ikke skjer. For andre typer sko, legg dem på et stykke papir eller et håndkle, slik at de ikke kommer i kontakt med noen overflater og eventuelle polish du gikk glipp av potensielt smitte over på noe.
8.

Re-blonder, erstatte innleggssåler, og gå.

Tips og advarsler


 • Sjekk hver sko før vask for å sikre at det ikke er noen " løse "deler, som en såle som kommer fra hverandre.
 • IKKE sette lær, skinn eller nubuk sko i vaskemaskinen.


 • Relaterte artikler


  hvor å fastsette squeaky skinnsko
  hvordan å drepe veggedyr i fryseren
  naturlig vannavstøtende vs kunstig frastøtende
  hvordan å brette en skjorte
  hvordan du tar i bukser
  hvordan å kurere en rød maur bite
  hvordan å identifisere insektstikk av bilder
  brune eneboer biter og barn
  loppe og krysser kontroll i canada
  hva slags spray drepe bed bugs?