hva slags spray drepe bed bugs?

hva slags spray drepe bed bugs?

Du har sikkert hørt om dem, men akkurat hva er bed bugs? Det finnes mange forskjellige arter av bed bugs, hvorav de fleste vil aldri se en seng, men de som gjør er nattaktive bugs som feed off av menneskelig blod ved å bite sovende mennesker. De lever inne i madrasser og puter, bare kommer ut å mate, vanligvis rundt soloppgang

Betydning

Bed bugs vil normalt spise en gang i uken, men kan leve opp til ett år i mellom feedings. De er ikke ufarlig, og kan forårsake kløende allergiske reaksjoner. De formere seg nokså raskt, med hunnene legging 4:56 egg om dagen.

Professional Meninger

Skadedyrkontroll fagfolk er sannsynligvis det beste alternativet hvis du tror du kan ha blitt utsatt for en seng bug infestation. Plantevernmiddelet av valget i fortiden var DDT, som nesten utryddet skadedyr helt i USA og Canada, men har FDA forbudt DDT. Det er ikke lenger et plantevernmiddel av valget, og mange fagfolk vil være forskjellige i mening om hvilken spray er best.

pyretroider

En plantevernmiddel som består av pyretroider, eller et syntetisk derivat av ekstrakt av krysantemum blomster, er mest brukt for å utrydde bed bugs. Den pyretroid sammensatte vanligvis ikke drepe bugs, men vil midlertidig paralysere dem, gjør dem lettere å støvsuge og tørk opp. Også bed bugs, som de fleste andre insekter, er irritert av tilstedeværelsen av pyretroid forbindelser og vil velge å unngå områder behandlet med spray.

Chlorfenapyr

En ny spray som heter chlorfenapyr er nå kommersielt tilgjengelig for lisensierte skadedyr kontroll teknikere. Den største fordelen med denne spray er at den har en lang gjenværende effekt, noe som betyr at feil vil unngå det behandlede området mye lenger enn med pyretroid sprayer.

Insect Vekst Hemmere

Insect vekst hemmere vil påvirke utvikling av bed bug og ikke la den modne og reprodusere, forårsaker den nåværende infestation å være selvbegrensende, eller hvis den får dø ut på egen hånd. Disse spray er vanligvis brukt i forbindelse med en kontakt plantevernmiddel som pyretroider å sikre at eventuelle gjenværende feil ikke kan reprodusere.

Advarsel

Med noen metode, er det best å bruke en aerosol spray med en lang, tynn dyse slik at sprekker og sprekker kan behandles, så vel som store flater siden det er disse områdene at feil har en tendens til å samles. Som med alle plantevernmidler, er det viktig å følge instruksjonene nøyaktig eller ringe en profesjonell.


Relaterte artikler


livssyklus t.brucei
tegn og symptomer på sort enke spider bite
hvordan å behandle fleabites
hvordan bli kvitt bed bugs fort
myggolje ingredienser
hvordan å håndtere en edderkopp bitt med hevelse
hvordan å behandle bie-og vepsestikk mens camping
hvordan å behandle bed bug biter
utrydde bed bugs
hvordan bygge en mygg magnet