Slik vanntette joggesko

Slik vanntette joggesko

Kjører i squishy, våte sko kan føre til blemmer og skader sko. Noen joggesko er laget med et vanntett belegg som bidrar til å holde føttene tørre. Eiere av ubehandlet joggesko eller sko som beskyttende belegg har slitt av vil ønske å vanntett dem, for å forlenge levetiden på skoene og gjøre å kjøre i dem mer komfortable

Du trenger:.
Scrub pensel
Sko rengjøre gel eller spray.
Myk klut.
Avis eller drop klut.
Impregnering spray.


en.
Fjern støv og skitt partikler med kratt pensel ved å bevege børsten briskly frem og tilbake over overflaten på skoene.
to.
Coat dypt skitne sko med sko renere og la dem suge i fem minutter. Tørk av renere ut ved å gni på en liten sirkel med en myk klut tørke. La dem tørke helt før du fortsetter. Dette trinnet kan utelates for nye eller lett skittent sko, men for maksimal tilslutning og generelle best resultat, bør impregnering produktet brukes på rene, tørre sko.
Tre.
Spre aviser eller slipp klut på et flatt underlag. Hold hver sko over papiret og dra tungen på skoen slik at den stikker opp, hvis du ikke gjør det, vil tungen får svært lite vanntett beskyttelse. Spray i tunger og plasser sko på den beskyttede overflaten.
Fire.
Hold den kan av impregnering spray 8 inches unna skoene og spray dem med i en kontinuerlig bevegelse. Vær ekstra nøye med sømmer og kanten hvor den eneste møter kroppen av skoen fordi disse er de stedene som er mest sannsynlig å lekke. La skoene tørke og gjenta for maksimal vann beskyttelse.

Tips og advarsler


 • Semi-hard voks produkter er effektiv på vanntetting, og enkelte brukere finner sin beskyttelse å være mer holdbar og verdt mer arbeidskrevende program. Wax vanntetningsmidler brukes for hånd med en myk klut.
 • Følg instruksjonene på etiketten av noen impregnering spray om riktig ventilasjon og andre sikkerhetsmessige bekymringer.
 • alltid lese produktetikettene for advarsler og informasjon om spesifikke bruker. Noen vanntetningsmidler er uegnet for særlig lær og andre materialer.


 • Relaterte artikler


  ideer for å dekorere en lue
  hvor å fjerne blekk fra en sweatshirt
  set-i flekkfjerning
  fjerning av maling fra en windbreaker
  hvordan å behandle sjokolade flekker
  hvor å fjerne olje og fettflekker fra klær
  hvordan du kan designe din egen camo skjorte
  opplæringen på klærne stryker
  hvor å fjerne gammelt fett flekker fra klær
  hvordan du holder dyre purse (handbag) rent