hvordan å lage en jean skjørt

hvordan å lage en jean skjørt

My Husband mener at en kvinne skal bære et skjørt eller kjole, men alle de skjørt og kjoler som jeg har sett så langt er å preppy for meg så jeg lærte å lage skjørt ut av blå jeans jeg likte dem, og jeg tror de så kult også føre til at du kan få dem til å passe din stil

Du trenger:.
Minst to blå jeansA par scissorsStrong threadAnd en såing maskin


en
1. Cut synes ute av ett par bukser du må sørge for at alle synes er kuttet expt rundt midjen, la ni inches eller sett på baken, 2 inches fra glidelås og 8 til 9 inches langs siden av bukser.
to.
2. Cut andre par bukser i noen dazine du vil at den bare har å fylle hullene du nettopp laget ved å kutte ut sømmene. En fred for fremre delen av bukser (mellom beina) en fred for den ene siden av det ene beinet en fred for butt (mellom beina) og ett fred for andre siden av det andre benet.
Tre.

3. Lay all fred på sin plass som beskrevet i trinn 2 og feste dem sammen
fire.
4. Sow alle peaces på sin plass (har bukse innsiden ut) gjør sikker på at det ikke er noen hull mellom peaces expt midjen hullet og føtter hullet (nederst på skjørtet). Ta til høyre side ut.
Fem.
5. Wash på milde og tørre på permanent trykk eller på lav tørre
6.
6. After vasking og tørking på innsiden av skjørtet vil det være et rot av streng og ting fra bukse kuttet alle som ut (rotet vil gå bort etter vask mye, men du alltid ønsker å se etter hull og fikse dem)
7.
7. Check for hull fikse dem deretter gjenta trinn 5 og 6

Tips og advarsler


 • dette er et skjørt som vil bli lang og ikke utslitt lettMålinger på trinn 1 kan spilles med å gjøre større rundt eller mindre rundt.
 • Etter hver vask for en liten stund må du kutte noe av rotet ut av innsiden av skjørt, men alltid se etter hull og fikse dem den første er alltid det vanskeligste det vil bli lettere og skjørt vil få bedre med hver enkelt du gjør


 • Relaterte artikler


  Slik midlertidig stramme bukser uten å bruke et belte
  hvordan å fikse et hull i din favoritt jeans
  hvordan å forkorte en chiffon kjole
  hvordan du raskt brette en skjorte
  den beste måten å fikse en rip i nylon vind bukser
  hvordan å stoppe en kjøre i nylon eller strømpebukse
  hvordan å lage en jean skjørt
  hvordan å handle smart for klær
  omsorg for semsket skinn jakker
  hvordan du rengjør motorsykkel hansker