hva er den beste måten å rengjøre timberland støvler?

hva er den beste måten å rengjøre timberland støvler?

Timberland støvler kommer i mange stilarter, og tjener mange formål, fra arbeid til mote. I løpet av de siste 10 årene, har Timberland støvler blitt et fashion statement i urbane miljøer over hele USA. Selv ekstremt holdbare, kan Timberland støvler få beiset eller skittent, akkurat som enhver annen støvel eller sko, og må rengjøres

Riktig verktøy

Du kan holde Timberland støvler ren med Timberland oppstart-rengjøringsprodukter. Timberland sine sko tørr-rensing kit leveres med en renere bar for å hjelpe deg slette flekker, og en børste til å fjerne tørket skitt fra støvlene. Settet kan kjøpes på nettet (se Ressurser).

Hvis du ønsker å unngå ekstra kostnader, kan du bruke en blyant viskelær og en fast tannbørste til å rengjøre støvlene.

Andre rengjøring elementer er laget spesielt for visse materialer, så hold det i tankene når du kjøper rengjøringsmidler. Noen rengjøringsmidler er rettet til stoffer, som skinn, lerret og vinyl. Timberland har en renere som bare bør brukes på semsket skinn og nubuck støvler.

Spots Flekker

For å fjerne flekker fra oppstart, børster alle tørket opp smuss fra den skitne området. Arbeid renere bar fram og tilbake over de fargede området. Bruk penselen til å jevne ut lur av støvelen din. Gjenta denne prosessen så ofte som nødvendig for å få støvlene helt flekken gratis.

sterkt tilgriset kan rengjøres med et produkt som Timberland's Boot Saus Cleaner. Når du bruker børste for å fjerne skitt av støvlene, bruk støvsugeren på skitne områder. Bruk kun en liten mengde først å teste effekten på oppstart. Boot Saus Cleaner er bra for de fleste stoffer, med unntak av semsket skinn.

Bruk en svamp applikatoren å arbeide rengjøringsgele inn de fargede områdene. Bruk en pensel til å jevne ut stoffet og fjerne skitt.

Renewbuck Suede og Nubuck Cleaner er best brukes på Timberland støvler som har semsket og nubuck skinn.

Du kan finne sted og beis renere for din støvler på sko og klær butikker som som Champs og Foot Locker. Kontroller at du bruker den typen renere best egnet for det materialet som støvlene dine er laget.

Forebygging

Når det kommer til Timberland støvler, er forebygging nøkkelen. Elementer som Timberland's Vokset skinn Protector eller Balm Proofer XL Alle Formål Protector forhindre flekker før de skjer. Det er like viktig at du bruker beskyttere som beskytter din Timberland støvler mot regn og vannskader.

Du kan bruke andre beskyttere på Timberland støvler, for eksempel Lacrosse er impregnering spray. Dette Protector kan brukes på en rekke stoffer, inkludert Gore-Tex.

Kontroller at Timberland støvler er rene før du søker beskyttere. Spre beskytteren jevnt over overflaten av støvelen. Tørk av overflødig væske med en ren, fuktig klut. La støvlene tørke i flere timer. Når støvlene tørt, bruke pensel til å jevne ut stoffet.


Relaterte artikler


hvor å fastsette en lodden genser
hvor å fastsette en utsatt underwire slik at den holder fast
hvordan å handle smart for klær
hvordan du raskt ta jeans i på livet
hvordan gjøre klærne lukter fantastisk
hvordan du får de pesky gresset flekker ut av klærne for en gang for alle
hvordan å fikse et hull i din favoritt jeans
instruksjoner for tie-dye t-skjorter
hvordan du rengjør motorsykkel hansker
dampstrykejern pleie tips