hvordan gjøre bånd fletter

hvordan gjøre bånd fletter

Making bånd flettene for din datters hår er flott måte å vise skolen ånd, team enhet, ferie fest, eller bare for ren moro. Det er mange måter å lage et bånd flette, men den enkleste og raskeste måten å skape et bånd flette starter med tre-strand braid. Når du har mestret de tre-strand braid, prøver de fire-strand og fransk flettene for et vakkert utseende

Du trenger:. .
Ribbons
Bobby pin.
Hair å flette.


en.
RIBBON
Kjøp båndet av ditt valg. Ribbon om lag 3 /4 tommers tykke er min favoritt til å jobbe med. Du kan feste båndet til hver strand (tre bånd) eller du kan knytte til en tråd (en bånd). Klipp båndet i henhold til lengden på håret være flettet. Fest båndet på undersiden av hodet med en Bobby pin eller andre anker. Hvis du ikke vil bruke Bobby pinner du kan lage en hestehale i midten av hodet (som går to hårstrå på hver side). Ta båndet og sikre hestehale ved å lage en bue. Du bør ha to lange båndene hengende ned disse vil bli flettet inn i de 2 ytre partene.
to.
Braid
Pass på at når du er pyntebånd i håret, båndet forblir på utsiden av håret. Du vil båndet til å være på toppen av håret lett synlig. Start braid. La ca 2 inches av unbraided hår på slutten, sikkert hår og bånd med en elastisk hestehale holder. Klipp båndet til lengden på håret.
Tre.
FINISH
Spray håret med en god hårspray. Ikke glem endene. Nyt din vakre skaperverket.


Relaterte artikler


hvordan får blekk ut av polyester
om baby booties
hvordan man kan kjøpe en kjole påske
hvordan du lagrer barneklær for et yngre barn å bære i fremtiden
barns moteklær i 1958
hvordan å kjøpe vinterklær for en pjokk
hvordan å kjøpe designer sko online på handelen butikken priser
hvordan du kjøper guttenes activewear
hvordan å feste vinteren votter til pelsen ermer
hvordan gjøre jenters indian seremonielle drakter