hvordan å lage hjemmelagde ansikts masker

hvordan å lage hjemmelagde ansikts masker

Vi ønsker alle å bringe tilbake i hendene på tiden, ikke sant? Hva med bare bremse det ned litt? Her er hjemmelaget ansikts masker som vil bidra til å holde ansiktet glatt og smidig. De er billige, enkle å lage, og viktigst, vil du ikke tankene å anvende dem for nær munningen

Du trenger:!.
Yoghurt
orange.
aloe.
mild gul sennep.
havregryn.
eggehviter.
honning.
majones.
pulverisert melk.


en.
For en rensende ansiktsmaske, slather yoghurt på og la den sitte i ca 20 minutter.
to.
For en innstramming ansiktsmaske, litt beat eggehviter og pels tynt på ansiktet. La det tørke i ca 15 minutter. Skyll av med varmt vann.
Tre.
For en oppkvikkende ansiktsmaske, bland 1 ts vanlig yoghurt, juice av 1 /4 skive appelsin, noen av de oransje papirmasse, og 1 teskje aloe. Påfør på ansiktet og la sitte i minst 5 minutter før skylling av.
Fire.
For en forfriskende ansiktsmaske, kombinere 1 /2 kopp varmt vann (ikke kokende) og havregryn. Tillat havremel og vann til takke ca 3 minutter, og bland i 2 ss yoghurt, 1 liten eggehvite og 2 ss honning. Påfør blandingen tynt på ansiktet og la den sitte i ca 15 minutter. Skyll av med varmt vann.
Fem.
For en foryngende ansiktsmaske, å blande 1 /4 kopp pulverisert melk og nok vann til en tykk pasta. Coat ansiktet og la melkeblandingen tørke helt. Skyll av med varmt vann.
6.
For en glatting ansiktsmaske, spre hel-egg majones over ansiktet og la virke i 20 minutter. Tørk av og skyll ansiktet med kaldt vann.
7.
For en lindrende ansiktsmaske, klapp på mild gul sennep. La være på i ca 5 minutter og skyll med vann. Gul sennep kan bli for irriterende på noen mennesker, så teste et lite område først.

Tips og advarsler


 • Selv om alle ingredienser er naturlige, kan du vurdere enkelte allergier og toleranser.


 • Relaterte artikler


  minne skum helseeffekter
  hvordan stoppe spiker bite
  hvordan pre poo!
  Hva er de helsemessige fordelene ved å gjøre lønnesirup rens?
  hvordan du bruker natron som en deodorant
  velge en cologne
  hvordan gjøre sitron eddik ansiktet oppfrisker
  hvordan hvordan å kle for suksess
  hvor å fjerne akryl negler uten aceton
  hvordan ta vare på neglene